Produkty pro oves pro koně (4)

Bio Ovesné Flakes - Bio Ovesné Flakes

Bio Ovesné Flakes - Bio Ovesné Flakes

Ovesné vločky Bio: Ovesné vločky se získávají z rostliny ovsa (Avena sativa). Rostlina dosahuje výšky přibližně 1,2 metru. Oves je původem z jihovýchodní Evropy a jihovýchodní Asie a pěstuje se jako obilovina již od roku 7000 př. n. l. Ovesné vločky obsahují mnoho sacharidů a bílkovin, a proto jsou široce používaným produktem při přípravě snídaně. Výrobní proces ovsa: Po sklizni se ovseňové zrno nejprve umyje a zbaví se slupky, tyto vnější obalové listy zrna nejsou jedlé. Poté se zrna zahřejí a nakrájí na kousky. Nakrájené kousky se pak spojí a vytvoří ovesné vločky. Zdravotní vlastnosti ovesných vloček: Ovesné vločky obsahují mnoho vlákniny a mají příznivý účinek na trávicí trakt. Kromě toho obsahují ovesné vločky mnoho pomalých sacharidů, které zajišťují, že tělo má delší dobu energii.
Semena chilli

Semena chilli

Capsicum annuum Původ: Čína
Bio Ovesné vločky

Bio Ovesné vločky

Ovesné vločky Bio Ovesné vločky pocházejí z rostliny ovsa (Avena sativa). Tato rostlina dosahuje výšky přibližně 1,2 metru. Oves je původem z jihovýchodní Evropy a jihovýchodní Asie a je to obilnina pěstovaná od roku 7000 př. n. l. Ovesné vločky obsahují mnoho sacharidů a bílkovin, a proto jsou široce používaným produktem při přípravě snídaně. Výrobní proces ovsa Po sklizni se ovsené zrno nejprve omyje a zbaví se plev, tyto vnější obaly zrna nejsou jedlé. Poté se zrna zahřejí a nakrájí na kousky. Nakrájené kousky se pak spojí a vytvoří ovesné vločky. Zdravotní vlastnosti ovesných vloček Ovesné vločky obsahují velké množství vlákniny a mají příznivý vliv na střeva. Kromě toho obsahují mnoho pomalých sacharidů, které zajišťují, že tělo déle pociťuje energii a hladina cukru v krvi zůstává stabilní. Nakonec ovesné vločky také zajišťují, že máte menší chuť k jídlu, protože tělo je déle syté.
Bio Quinoa Flakes

Bio Quinoa Flakes

Historie a původ quinoy Quinoa (Chenopodium quinoa) pochází z Jižní Ameriky a byla pěstována jako hlavní potravinová plodina již před 6000 lety. Quinoa byla již používána Inkami jako polní produkt. Rostlina je schopna růst za studených, živinami chudých a suchých podmínek. Růstové období trvá přibližně 5-6 měsíců. Díky křížení byly vytvořeny odrůdy quinoy, které mohou růst v evropských a severoamerických podmínkách. V první polovině dubna se quinoa v Evropě zasévá a sklizeň probíhá od poloviny září. Výrobní proces quinoa vloček Po sklizni se quinoa nejprve čistí. Poté se quinoa omyje, aby se odstranil saponin. Následně se suší a nejlepší kousky se vybírají ručně. Tyto kousky se namáčejí, aby se quinoa zploštila. Po usušení se quinoa prosévá a poté se zpracovává na quinoa vločky. Zdravotní vlastnosti quinoa vloček <Quinoa vločky jsou bohaté na vitaminy B2, E, železo, měď a hořčík. Quino…